Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Allianz Türkiye’den uygun kasko paketi

Gaziantep’te trafiğe kayıtlı 583 bini aşkın aracın yüzde 75’inden fazlasının kasko sigortası olmadığına dikkat çeken Allianz Türkiye, farklı bütçe ve ihtiyaçlara yönelik dört ayrı kasko paketi sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2022 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:16
Kaynak: İHA
Allianz Türkiye’den uygun kasko paketi

Allianz Türkiye, kasko sigortası yaptırmak veya yenilemek isteyen müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda, kasko sigortası ürününü yeniden tasarladı. Gaziantep'te trafiğe kayıtlı araç sayısı 583 bini geçerken, kaskosuz araç oranının yüzde 75’ten fazla olduğuna dikkat çeken Allianz Türkiye Elementer Bireysel Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Dr. Suat Didari, “Sel, dolu gibi felaketlerde veya kazalarda değerlerimizi korumak adına kasko yaptırmak büyük önem taşıyor. İstatistiklere göre son iki yılda Gaziantep’te yaşanan trafik kazalarının oranı yüzde 3’ten yüzde 4’e çıkmış durumda. 2021 yılında 21 binden fazla kaza gerçekleşti. Bu nedenle araç sahiplerinin araçlarını güvence altına almalarına destek olmak için her bütçeye uygun, dört farklı kasko paketi geliştirerek müşterilerimize sunduk” diye konuştu.

KASKO POLİÇELERİ DAHA HIZLI OLUŞTURULUYOR

Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun paketi tercih ederek daha hızlı ve kolay bir şekilde kasko poliçesine sahip olabilmesini hedefleyen Allianz Türkiye; ‘Mini, Eko, Kapsamlı ve Markalı’ olmak üzere dört farklı kasko paketi geliştirdi. Araç sahiplerinin ihtiyaçlarına en uygun ürünü kolayca seçebilmeleri için yalın ve anlaşılır paketler sunduklarını belirten Dr. Suat Didari şunları söyledi: “Yenilenen ürün yapımızda müşterimiz, her bir ürün için ayrı teklif almasına gerek kalmadan, sunulan dört paket alternatifi arasından kendi ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun olanı tercih edebiliyor. Ayrıca bu geliştirmeler ile çok daha az bilgiyle ve daha kısa sürede müşterilerimiz için teklif oluşturabiliyoruz.”

TEMİNAT KAPSAMINI VE SERVİS AĞINI SEÇMEK KOLAYLAŞTI

Teminat kapsamı ve hasar durumunda tercih edilen servis ağına göre değişiklik gösteren Allianz kasko sigortası paketleri ile araç sahipleri; araçlarını çarpmadan yanmaya, hırsızlıktan teröre, doğal afetlerden ferdi kazaya kadar birçok riske karşı güvence altına alabiliyor. Kaza durumunda yedek araç ve çekici hizmeti de sunan paketler, isteğe bağlı olarak satın alınabilecek yurt dışı teminatı, gelir kaybı teminatı, tedavi masrafları teminatı gibi birçok riske karşı da koruma sağlıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.