Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UZM. DR. ÖĞR. ÜYESİ ÇOLAK, SANKO'DA

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Selcan Türker Çolak, Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2019 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 02:39
Kaynak: İHA
UZM. DR. ÖĞR. ÜYESİ ÇOLAK, SANKO'DA

Dr. Öğr. Üyesi Selcan Türker Çolak, 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Niğde'de tamamladı. 2000-2006 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimi aldı.

2007 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında başladığı uzmanlık eğitimini 2013 yılında tamamladı. Aynı yıl devlet hizmet yükümlülüğü kurası ile Gaziantep Devlet Hastanesi'ne atandı ve Ocak 2018'e kadar aynı hastanede çalıştı. Çocuk travma yoğun bakım ünitesi sorumlu hekimi olarak görev aldı, aktif bir şekilde savaş ve travma cerrahisi ile ilgilendi.

Çocuk ve yenidoğanların cerrahi ve ürolojik hastalıkları ile ilgilenen ve SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olan Dr. Öğr. Üyesi Selcan Türker Çolak, evli ve bir çocuk annesidir.

Mart 2019 tarihiyle SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi Polikliniği'nde hasta kabul etmeye başlayan Dr. Öğr. Üyesi Çolak'ın yanı sıra, Opr. Dr. Nevzat Uçaner de aynı birimde görev yapmaktadır.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.