Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

132 kursiyer daha sertifikalarını aldı

Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği proje kapsamında, Meslek Edindirme Kursları'nda eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 132 kursiyer daha sertifikalarını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2017 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:15
Kaynak: İHA
132 kursiyer daha sertifikalarını aldı

Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği proje kapsamında, Meslek Edindirme Kursları'nda eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 132 kursiyer daha sertifikalarını aldı.

Eğitime büyük önem veren, 105 Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesisi'nde, 7'den 70'e herkese eğitim imkânı sunan Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği Meslek Edindirme Kursları içerisinde bulunan Bilgisayar İşletme eğitimi alıp, mezun olan 132 kursiyere sertifikaları verildi. Şahinbey Belediyesi nikâh salonunda düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR HİZMET

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin birçok alanda kurslar verdiğine dikkati çekerek, "2009 yılında başladığımız görevimizde bu güne kadar 26.919 kişiye meslek edindirme kursları kapsamında eğitim verdik. Ayrıca Sosyal tesislerimizde vermiş olduğumuz diğer eğitim, ev spor kurslarımızda dahil olmak üzere 434.122 kursiyere eğitim vererek, üniversite ve bir okul gibi çalışmışız. Sadece belediyecilik hizmetleri değil. Birçok alan da vatandaşlarımıza hizmet verdik. Bu güne kadar 561 tane park yaparak vatandaşımızın hizmetine sunduk. 4 okul yaparak eğitime katkıda bulunduk. Ayrıca 10.000'in üzerinde konut yaparak vatandaşlarımızı ev sahibi yaptık. Kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde 7.100'ün üzerinde evin kamulaştırmasını yaparak yıkımını gerçekleştirdik. 10.500 m. uzunluğunda sokak sağlıklaştırma yaparak tarihi dokuyu restore ettik. Hoş Geldin Bebek Projemizle yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret ediyoruz. Evlilik Okulu Projemizle yeni evlenen çiftlere eğitim vererek kurs sonrasında onlara düğün hediyesi olarak çamaşır makinası hediye ediyoruz. Vatandaşlarımızın cenazelerinde taziye çadırları ve taziye evleri hizmetini veriyoruz. Onların sevinçlerinde olduğu gibi üzüntülerinde de yanlarında oluyoruz. 66.000 öğrencimizi Çanakkale'ye götürdük. Önümüzdeki yıl 24.000 öğrencimizi daha Çanakkale'ye götürerek ecdadıyla buluşturacağız. Sosyal Marketimiz 'de dar gelirli ailelerimize yardım yapıyoruz. Öğrencilerimize eşofman, futbol topu, ayakkabı ve boyama seti dağıttık. Çiftçilerimize tohum ve gübre dağıtımı yaptık. Bu yıl 147 öğrencimizi Umreye göndereceğiz. 180 tane basketbol ve halı saha yaptık. Doğumdan ölüme her yaştaki vatandaşımızın ihtiyaç duyduğunda yanında hissede bileceği bir Şahinbey Belediyesi olarak karşınızdayız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.