Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

141 kursiyer daha iş hayatına atılacak

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında, Meslek Edindirme Kursları'nda eğitimlerini tamamlayıp, mezun olan 141 kursiyer daha sertifikalarını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:12
Kaynak: İHA
141 kursiyer daha iş hayatına atılacak

Eğitime büyük önem veren, 113 Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesisi'nde, 7'den 70'e herkese eğitim imkânı sunan Şahinbey Belediyesinin düzenlediği Meslek Edindirme Kurslarında çeyiz ürünleri hazırlama eğitimi alıp, mezun olan 141 kursiyere sertifikaları verildi. Şahinbey Belediyesi nikâh salonunda düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

70 AYRI BRANŞTA KURSLAR VERİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların her alanda yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek, "Sosyal tesislerimizde çeyiz ürünleri hazırlama eğitimi alan 141 kursiyerimiz kurslarını başarıyla tamamlayıp sertifikalarını aldı. Eskiden belediyecilik sadece yol, park ve çöp toplamadan ibaretti. Ancak artık o düzenin çok ötesine geçtik ve sosyal belediyecilik çok daha ön plana çıktı. Sosyal Belediyecilik doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her alanda onun yanında olup, yardımcı olmaktır. Hoş geldin bebek Projemizle yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret edip, annelere eğitimler veriyoruz. Sosyal tesislerimiz de anaokulu öğrencilerimize eğitim ortaokul, lise öğrencilerimize kurslar veriyoruz. Her yaştaki vatandaşlarımıza 70 ayrı branşta kurslar veriyoruz. Böylelikle onların eğitimine ve ihtiyaç duyduğu alanlarda onlara yardımcı oluyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 141 kursiyere Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sertifikalarını verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.