Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 şehidin ismi parklarda yaşatılacak

Şehitkamil Belediyesi, aldığı Meclis kararıyla Şehit Ulaştırma Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt ile Şehit Piyade Komando Er İsmail İnce’nin isimlerini parklara verdi. Şehitlerin isimlerinin yaşatılması, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:00
Kaynak: İHA
2 şehidin ismi parklarda yaşatılacak

Şehitkamil Belediyesi, vatan ve millet uğruna canlarını hiçe sayarak şehit olan Şehit Ulaştırma Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt ile Şehit Piyade Komando Er İsmail İnce’nin isimlerini ölümsüzleştirdi. Şehitkamil Belediyesi Meclis Toplantısında; Nesimi Mahallesindeki 2 parka 2012 yılında Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olan Ulaştırma Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt ile 1992 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Şehit Piyade Komando Er İsmail İnce’nin isimlerinin verilmesi kararı alınmıştı. Alınan karardan sonra şehitlerin isimleri, parklara verildi ve parkların isimleri şehitlerin ismi ile değiştirildi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Nesimi Mahalle Muhtarı Mevlüt İnce, şehitlerin isminin mahalledeki parklarda yaşatılmasının tüm mahalleyi memnun ettiğini kaydetti. Muhtar Mevlüt İnce, “Şehitkamil Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Şehit Ulaştırma Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt ile Şehit Piyade Komando Er İsmail İnce’nin isimlerinin parklarda yaşatılması bizim için gurur vericidir. Mahalleli de bu durumdan çok memnun olduk. Mahalle sakinlerimiz de Şehitkamil Belediyemize teşekkür ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na şehitler konusundaki duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.