Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2017 yılının ilk personel toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 2017 yılının ilk personel toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:39
Kaynak: İHA
2017 yılının ilk personel toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, personellerin motivasyonunu artırmak adına çalışmasında üstün başarı gösteren personelleri ödüllendirdi.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan personel toplantısına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Meclis Üyeleri, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri ve personeller katıldı.

BİR VÜCUDUN PARCASI GİBİYİZ

Başkan Tahmazoğlu, bu yılın ilk personel toplantısı düzenlediklerini belirterek, "Bu bir aile toplantısı. Her birimiz bir vücudun ayrı bir parçası gibi gayretle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Bu yıl inşallah Çanakkale'ye 20.000 öğrencimizi daha götüreceğiz. Herkesin 7/24 esasına göre çalıştığını biliyorum. Ancak daha farklı projeler ve fikirler şeyler üretmemiz gerekiyor. Bu anlamda her personel toplantımızda farkındalık ortaya koyan arkadaşlarımızı ödüllendiriyoruz." dedi.

Yapılan konuşmanın ardından, ayın personeli seçilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden Halime Cafer, Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü'nden Mustafa Kurt, birer tam altın ve takdir belgesi ile ödüllendirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.