Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 Ağustos en şanlı tarihin zaferidir

Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:29
Kaynak: İHA
30 Ağustos en şanlı tarihin zaferidir

Çelik mesajında, 30 Ağustos İstiklal mücadelemiz boyunca, milli egemenlik yolunda kazandığımız en şanlı zaferin tarihidir.

30 Ağustos Zaferi, tarihin derinliklerine gömülmek istenen bir milletin en zor zamanında bile bağımsızlığından, mücadele etme ruhundan asla vazgeçmeyeceğini gösteren çok önemli bir başarıdır. Bu kutlu zafer din, dil ve ırk gözetmeksizin bir araya gelen tüm kahraman fertlerin azim ve gayretinin en büyük göstergesidir.

Büyük zaferin 94. yıl dönümünü kutladığımız bugünlerde,94 yıl evvel birlik ve beraberliğimize kast edenler ile nasıl mücadele etmiş isek, bugünde aynısını yapmak isteyenler ile mücadelemize devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Son zamanlarda yaşadığımız terör olayları ise birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecek, bütünlüğümüzü ve kardeşlik hukukumuzu asla bozamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle ile Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyor,81 ilimizde ve dünyanın dört bir yanında yaşayan tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını gönülden kutluyorum.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.