Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6 bin 400 kişiye kışlık kıyafet yardımı yapıldı

Şehitkamil Belediyesi, yardıma muhtaç binlerce dar gelirli ve yoksul aile ile çocuklarına kışlık kıyafet yardımında bulundu. Şehitkamil Belediyesi bünyesinde bulunan Gıda Bankasına gelen aileler, kışlık kıyafet ve ayakkabı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2018 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:11
Kaynak: İHA
6 bin 400 kişiye kışlık kıyafet yardımı yapıldı

Dar gelirli ve yoksul ailelere soğuk kış aylarında giyim yardımı yapan Şehitkamil Belediyesi, bu yılda binlerce ailenin yüzünü güldürdü. Sabahın erken saatlerinde Gıda Bankasına gelen aileler, kendileri ve çocukları için kışlık kıyafet seçti. Aileler, kış aylarında kullanmak üzere kazak, mont, ceket, gömlek, çorap, kışlık ayakkabı gibi elbiseler alırken, çocukları içinde elbise ve ayakkabı beğendiler. Aileler, hayırsever vatandaşlar tarafından gönderilen az kullanılmış elbiselerinden de diledikleri kadar kendileri ve çocukları için seçtiler. Bunun yanı sıra, ailelere temizlik malzemesi de hediye edildi. 5 bugün boyunca devam edecek kıyafet yardımında 6 bin 400 kişiye ulaşılacak.

ALLAH, BİZLERİN VE ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN

Yapılan kıyafet yardımından dolayı Başkan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkürlerini ileten aileler, şunları söyledi:

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da Şehitkamil Belediyemiz tarafından bizlere kışlık kıyafet yardımı yapıldı. Çocuklarımızla birlikte gelerek, ihtiyacımız olan kışlık kıyafet ve ayakkabı gibi her türlü giyecekten aldık. Ayrıca temizlik malzemesini de hediye olarak aldık. Allah, bu soğuk kış aylarında bizlerin ve çocuklarımızın yüzünü güldüren Başkanımızdan razı olsun.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.