Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

600 yetim sevinecek

Şahinbey Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde 600 yetime yardım elini uzatarak onların ihtiyaçları karşılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:40
Kaynak: İHA
600 yetim sevinecek

Ramazan Bayramı öncesinde 600 yetim, Şahinbey Belediyesi'ne bağlı şefkat mağazasında alış veriş yapacak. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şefkat Mağazası'nda alış veriş yapan yetimlerin ve ihtiyaç sahipleri ailelerin yanına gelerek onlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirterek ,"Şahinbey Belediyesi olarak 12 ay boyunca, ihtiyaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kurduğumuz Şefkat Mağazamızda, giyecekten temizlik ürünlerine, kahvaltılıktan diğer gıda ürünlerine, elbiseden, ayakkabıya, çoraba, pantolon, gömlek yani aklınıza gelen ve ihtiyaç olan her şey mağazamızda mevcut. Bunların yanı sıra buzdolabı, çamaşır makinası, fırın, çekyat, halı gibi dayanıklı tüketim mallarını da mağazamızda bulunduruyoruz. Amacımız ihtiyaç sahibi ailelerimizin tüm ihtiyaçlarını buradan karşılamak. Onlara kredi kartı gibi kart verip her ay buradan alış veriş yapma imkânı sunuyoruz. 4000 ailemiz bu mağazamızdan faydalanıyor. Bayramın yakın olması nedeniyle de bayramlık kıyafetlere ağırlık verdik. İhtiyaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını böylece karşılamış oluyoruz" dedi.

600 YETİM SEVİNDİ

Başkan Tahmazoğlu yetim ailelerinde şefkat mağazasından alış veriş yaptığını belirterek, "İhtiyaç sahibi ailelerimizin yanı sıra yetim ailelerimizde Şefkat Mağazamızdan alış veriş yapıyorlar. Ekstra olarak 600 yetim ailemize kıyafet yardımı yapıyoruz. Ayakkabısından elbisesine kadar her türlü ihtiyaçlarını buradan karşılıyorlar. Bir yetimi sevindirmenin ve başını okşamanın ne kadar sevap olduğunu biliyoruz. Bizde ihtiyaç sahibi aileler ve yetimlere bu anlamda yardımcı olmaya çalışıyoruz." dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.