Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

675 başarılı öğrenciye bisiklet

Şahinbey Belediyesi, gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak için düzenlediği ödüllü kitap okuma yarışmasında dereceye giren 675 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:27
Kaynak: İHA
675 başarılı  öğrenciye bisiklet

Şahinbey Belediyesi tarafından ortaokul ve liseler arasında düzenlenen aylık kitap okuma yarışmasında dereceye giren 675 öğrenciye, Akkent Spor Salonunda bisiklet hediye edildi. Düzenlenen törene AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'Nİ KUTLUYORUM

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediyesi'nin etkinliklerinde olmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Her hafta meclis çalışmalarını tamamlayıp, Gaziantep'e geldikten sonra bir yenilikle karşılaşıyoruz. Şahinbey Belediyesi'ni sürekli yenilikler içerisinde yer almasından dolayı kutluyorum. Bugün yine bir yenilikteyiz. Gençlerimiz için ne yapsak azdır. Geleceğimiz olan öğrencilerin eğitim ve sportif faaliyetler içerisinde olması için gayret ediyoruz. Gençlerimizin 2023, 2053 2071'e eğitimli, sağlıklı ve zihinde girmesi için elimizden geldiğince çaba ve gayreti gösteriyoruz." dedi.

GENÇLERİMİZ İÇİN YAPAMAYACAĞIMIZ FEDAKARLIK YOK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençler için yapılamayacak fedakarlığın olmadığını belirterek, "Bugün 675 öğrencimizi bisikletle ödüllendirdik. Çocuklarımız, eğitimlerinin yanında sporla da yapsın istedik. Bisikletlerin hayırlı olmasını diliyoruz. Çocuklarımızın bisikletleri en güzle şekilde kullanmalarını istiyoruz. Gençlerimizin geçmişlerindeki şanlı tarihlerini bilerek yetişmesi için onları Çanakkale'ye gönderiyoruz. Bu güne kadar 70.000 öğrencimizi Çanakkale'de ecdadıyla buluşturduk. Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimiz okullarda spor yapsın diye basketbol, voleybol ve halı sahalar yaptık. Bunun yanında masa tenisi ve spor ayakkabısı hediye ettik. Onları hem okumaya teşvik etmek için her ay okuma yarışmaları düzenliyoruz ve bu okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler vereceğiz " dedi.

Öğrencilerden Hasan Ceylan de kendisine bisiklet hediye edilmesinden dolayı Şahinbey Belediyesine teşekkür etti. Derslerine çalışmanın yanında sporla da ilgileneceğini dile getiren Ceylan, düzenlenen yarışmaların kendilerini başarıya teşvik ettiğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bisiklete binerek tur attı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.