Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

80 eğitimciden örnek girişim

"Türkiye Uzaktan Eğitim Akademisi" adı atlında bir araya gelen 80 öğretmen, okul öncesi öğrencilerine, online gönüllü eğitim desteği veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2020 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:42
Kaynak: İHA
80 eğitimciden örnek girişim

Özel Seçkin Koleji okul öncesi öğretmeni Meral Tıraş salgın dolayısıyla zor bir dönemden geçildiğine dikkat çekerek, bu sürecin en iyi şekilde değerlendirilmesi ve eğitime katkı için gönüllü olarak çalışmaya başladıklarını ifade etti.

EVDE KULLANILABİLECEK METARYALLERLE EĞİTİM VERİLİYOR      

Akademide, okul öncesinde bir çocuğun gün boyunca alabileceği tüm eğitimlere yer vermeye çalıştıklarını vurgulayan Tıraş, "Arkadaşlar ders içeriklerini hazırlıyorlar. Ben siteye yüklüyorum. Mehmet Altay da gözden geçirerek eksikleri tamamlıyor. Benim alanımla ilgili parmak kaslarını güçlendirecek hareketler, eşleştirme, zihinsel gelişim ve zeka oyunlarının yapabilecekleri kısımlar var. Evde kullanabilecekleri materyalleri kullanıyoruz. Hayatla entegre ederek öğrenmeyi kalıcı hale getiriyoruz." diye konuştu.

UYGULAMAYA ERİŞİM ÇOK KOLAY

Uygulamaya "https://sites.google.com/view/tuzea/ana-sayfa?authuser=0" internet adresinden kolaylıkla ulaşılabildiğini vurgulayan Tıraş, hazırladıkları içerikleri öğretmenlerin kendi sınıflarında da kullanabileceğini, velilerin de siteden rahatlıkla yararlanabildiğini belirterek, "Ana sınıfından lise son sınıfa kadar ders içerikleri hazırlanıyor. Bir bakıma EBA'ya destek amaçlı. Akademi bunun eş zamanlı öğretimi. Şimdiye kadar geri dönüşler çok iyi. Uygulanabilen bir program." dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.