Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adam Voleybol Play Off’a bir adım daha yaklaştı

TVF Kadınlar 1. Lig’de Gaziantep’i temsil eden Adam Voleybol, hafta sonu oynadığı Nevşehir maçını 3-0’lık net sonuçla geçerek play-off’a bir adım daha yaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2021 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 03:17
Kaynak: İHA
Adam Voleybol Play Off’a bir adım daha yaklaştı

Talat Özkarslı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma öncesinde çok güzel görüntüler vardı. Adam Voleybol Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy 14 Şubat Sevgiler Günü nedeniyle rakip oyunculara, kendi oyuncularına ve maçın hakemlerine gül dağıttı. Karşılaşmayı Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, Tenis İl Temsilcisi Halil Uğur ve çok sayıda spor adamı izledi.


Karşılaşma nefesleri kesti
Play-off grubu takımlarından Nevşehir karşısında muhteşem bir oyun sergileyen sarı lacivertliler, başa baş giden ilk seti 28-26 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette de oyun disiplinini elinden bırakmayan Adam Voleybol 25-21 kazandı ve setlerde 2-0 öne geçti. Sarı lacivetliler son seti ise yine 25-21 kazanarak çok önemli bir galibiyete imza attı.
Ligde 10’uncu galibiyetini alarak puanını 28’e yükselten Adam Voleybol sıralamada üçüncülüğe yerleşti. Sarı lacivertliler 16. Hafta maçında deplasmanda Sigorta Shop Kalecik Belediyespor ile Ankara’da karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.