Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kara, toplu taşımacılık sektör temsilcilerine projelerini anlattı

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, toplu taşımacılık sektör temsilcilerine “Osmaniye Büyümeye Kararlı” sloganı ile yapılan ve yapılaması planlanan projelerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2022 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 14:54
Kaynak: İHA
Başkan Kara, toplu taşımacılık sektör temsilcilerine projelerini anlattı

Büyüyen ve gelişen Osmaniye’yi geleceğe taşıyacaklarını belirten Başkan Kara, “Osmaniye’miz için bir dakika dahi durmayacağız, kazandırmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ‘Osmaniye Büyümeye Kararlı’ sloganıyla proje sunum toplantısında toplu taşımacılık sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, Osmaniye’de yapımı tamamlanan ve yapılması planlanan dev projeler Başkan Kadir Kara tarafından toplu taşıma sektöründe hizmet veren servis, taksi ve dolmuş şoförlerine aktarıldı.
“Osmaniye’yi birlikte büyütmeye kararlıyız ve bu kararımızdan vazgeçmeyeceğiz” diyen Başkan Kadir Kara, “Değerli hemşerilerim, Osmaniye’nin büyümesi için bu yatırımların yapılması şehrimiz geleceği için elzemdir. Karşılaşacağınız ve karşılaştığınız tüm sorunları sık sık toplanarak birlikte çözeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin de talimatları doğrultusunda Osmaniye’miz için bir dakika dahi durmayacağız. Kazandırmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Osmaniye’mize kazandırdığımız bu dev yatırımları oturduğunuz yerde hiç kimse kimseye vermez. Yani Osmaniye’nin şu hizmete ihtiyacı var demezler. Uğraştık, çabaladık, gayret gösterdik. Bakanlıklarımızın, finans kuruluşlarının kapılarını aşındırdık ve şehrimize kazandırdık. Önümüzdeki süreci inşallah hemşerilerimizin de katkısıyla hep birlikte tamamlayacak, büyüyen ve gelişen Osmaniye’mizi geleceğe taşıyacağız. Şehrimizde” başlattığımız parkomat uygulamasında bizden desteklerini esirgemeyen İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Selçuk Okumuş ve kendisinin nezdinde tüm emniyet teşkilatımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Toplantı soru cevap kısmının tamamlanmasıyla sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.