Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kreş ve anaokulu öğrencilerinden anlamlı etkinlik

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü öğrencileri bir sevgi sözcüğü karşılığında balonunu paylaştı, o minik ellerine kocaman sevgilerini sığdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:02
Kaynak: İHA
Kreş ve anaokulu öğrencilerinden anlamlı etkinlik

“Balonumu Paylaşıyorum, Sevgiyle Yürüyorum” etkinliği kapsamında, GAÜN Kreş ve Anaokulu öğrencileri kampüs içerisinde dolaşarak üniversiteli abi-ablalarıyla bir sevgi sözcüğü karşılığında balonlarını paylaştı. Sevgi ve mutluluğun bulaşıcı olduğunu belirten Kreş ve Anaokulu Müdürü Güler Boran, “Sevgi sözcüklerinin daha bir anlam kazandığı bu pandemi günlerinde 6 yaş grubu öğretmenlerimizin hazırladığı bu güzel etkinlik, çocuklarımıza ve topluma sevgi zinciri oluşturarak sevgi dolu bir ortam hazırladı. Öğretmenlerimizin emeğine sağlık, onları kutluyorum” dedi. 

Gaziantep Üniversitesi Kreş ve Anaokulu Öğretmeni Lütfiye Kırcılı ise, sevginin hayatımızdaki yegâne yerinin çocukların yüreği olduğunu vurgulayarak, ’İnsanların sevgiyi olması gereken yerde ve sevgi kavramının asıl sahipleri olan çocukların gözlerinde hissetmelerini sağlamaya çalıştık. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu etkinlikle insanların sevgiyi çocuk yüreğinde hissetmesini sağladık’ diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.