Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Prof. Dr. Doğan’dan Kaymakam Mutlu’ya ziyaret

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Araban Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Muhittin Doğan, Araban ilçe Kaymakamı Abdulhamit Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2021 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 21:47
Kaynak: İHA
Prof. Dr. Doğan’dan Kaymakam Mutlu’ya ziyaret

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi ve Araban Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Muhittin Doğan, Araban Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Mürşit Ömür Koyuncu, Öğretim Görevlisi Dr. Aydın Atakan ve Araban Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Mehmet Akif Hançer ile birlikte Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu’yu makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Muhittin Doğan ve beraberindekiler, Kaymakam Mutlu’ya Araban Meslek Yüksek Okulu hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Mutlu da Araban Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Muhittin Doğan ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.
Ziyaretin ardından Kaymakam Mutlu, Prof. Dr. Muhittin Doğan ve beraberindekilere Araban Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen bölgenin örnek projeleri olan sosyal market, sosyal fırın ve Araban oyuncak atölyesini gezdirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.