Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey ampute emin adımlarla:8-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şişli Yeditepe Engelliler Ampute Futbol Takımını 8-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2022 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 21:20
Kaynak: İHA
Şahinbey ampute emin adımlarla:8-0

Aldığı galibiyetlerle ligde iyi bir çıkış yakalayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, bu çıkışını Şişli Yeditepe Engelliler Ampute Futbol Takımı karşısında da sürdürerek rakibini 8-0 mağlup edip yolundaki bir rakibini daha saf dışı bıraktı. Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren mavi beyazlı ekip rakip ağlara 8 gol atarak rakibini farklı mağlup etti.

Hedefimiz şampiyonluk
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, iyi bir oyunla rakip karşısında farklı galip geldiklerini belirterek, “Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak önemli bir engeli daha aşarak takibimiz karşısında farklı galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ligdeki çıkışımızı Şişli Yeditepe Engelliler Ampute Futbol Takımı karşısında da sürdürerek rakibimizi 8-0 mağlup ettik. Alınan galibiyetten dolayı teknik ekibime, futbolcularıma ve taraftarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.