Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAG otoyolu çift yönlü trafiğe açıldı

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2022 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:32
Kaynak: İHA
TAG otoyolu çift yönlü trafiğe açıldı

Yoğun kar yağışı nedeniyle sabah erken saatlerde trafiğe kapatılan Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Gaziantep kısmı çift yönlü olarak tekrar trafiğe açıldı. Trafiğe tekrar açılan TAG Otoyolu Gaziantep kısmındaki ulaşım, yoğun sis nedeniyle kontrollü şekilde çift yönlü olarak sağlanıyor.

Gaziantep’te yaklaşık bir haftadır aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı, gece saatlerinde tekrar yoğunluğunu arttırdı. Kar yağışının etkisini arttırması ile beraber özellikle yol açma ve tuzlama çalışmaları yoğunlaştırıldı. Geçtiğimiz hafta binlerce aracın mahsur kaldığı Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nun Gaziantep kısmı da yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için sabahın erken saatlerinde trafiğe kapatılmıştı.
Sabah erken saatlerde yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatılan Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nun Gaziantep kısmı, öğle saatlerinden önce yapılan yol açma ve tuzlama çalışmalarının ardından tekrar trafiğe açıldı.
Trafiğe tekrar açılan TAG Otoyolu Gaziantep kısmındaki ulaşım yoğun sis nedeniyle kontrollü şekilde çift yönlü olarak sağlanıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.