Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABB'den Belediye Başkanı Kılıç'a ziyaret

Anadolu Basın Birliği (ABB) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:51
Kaynak: İHA
ABB'den Belediye Başkanı Kılıç'a ziyaret

Ziyarette ABB Yönetim Kurulu üyeleriyle tek tek tanışan Kılıç, ABB Şube Başkanı Semra Öztürk’e Gaziantep’te sivil toplum örgütlerinin önemli olduğunu söyleyerek “Kentteki sorunlar güçlü sivil toplum örgütleriyle çözülür. Size de bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

"SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ KENT İÇİN ÖNEMLİ"

Kurum ziyaretlerine hız kesmeden devam eden ABB Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, bu kez Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ın makamındaydı. Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a ABB hakkında bilgi veren Şube Başkanı Semra Öztürk, birliğin yeni bir oluşum içerisine girdiğinin altını çizdi. Gaziantep’te güzel işler olacağına dair ümit olduğunu kaydeden ve sivil toplum örgütlerinin kenti şekillendirmede önemli rol üstlendiğine vurgu yapan Kılıç, “Bir kent için sivil toplum örgütlerinin hem varlığı hem de aktifliği çok önemli. Özellikle basın gibi bir kuvvetin sivil toplum örgütü olarak da hareket etmesi bizi oldukça memnun etti. Gaziantep için hayırlı, uğurlu olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.