Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adamspor’dan TVF’ye ziyaret

Adamspor Voleybol Kulübü Başkanı Hatice Bilginsoy, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) başkanı Akif Üstündağ’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2020 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:41
Kaynak: İHA
Adamspor’dan TVF’ye ziyaret

Ziyarette kulüp yöneticilerinden İdris Bilginsoy ve kulüp teknik danışmanı Şükrü Çobanoğlu’da yer aldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Türk voleybolun gelişimi, kulübün geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

ÜSTÜNDAĞ “GAZİANTEP BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞEHİR”

Öncelikle ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) başkanı Akif Üstündağ, “Federasyonumuza yaptınız ziyaret bizleri mutlu etti. Türk voleybolunun bir adım daha ileriye gitmesi için çalışan herkese sonsuz sevgimiz, saygımız var. Sizlerde Adam Dış Ticaret firmanız olarak bu yolda adımlar atıyorsunuz. Bizlere düşen ise sizlere sonuna kadar destek olmaktır. Gaziantep bu noktada çok önem verdiğimiz şehirden birisi. Çünkü orada spora büyük destek veren kişiler var. Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül ve Büyükşehir Belediye başkanı Sayın Fatma Şahin’in “Spor şehri Gaziantep” projesiyle güzel işler yaptığını yakından takip etmekteyiz. El ele vererek hep birlikte Türk sporunu daha ileriye taşımalıyız. Ben ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, kulübünüze yeni sezonda şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

BİLGİNSOY: “VOLEYBOLU DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Adamspor Voleybol Kulübü Başkanı Hatice Bilginsoy ise, voleybolun daha ileriye gidebilmesi için çalışacaklarını söyledi. Geçen sezon ilk kez mücadele ettikleri kadınlar 2. Ligde güzel bir sezon geçirdiklerini belirten Hatice Bilginsoy, “Bu sezon bizim için daha farklı bir sezon olacak. Federasyon başkanımız Sayın Akif Üstündağ’ı ziyaret ederek sezon öncesinde fikir alışverişinde bulunduk. Voleybolu bir adım daha ileriye nasıl götürebilirizi konuştuk. Kulübümüzün misyonunu, hedeflerini kendilerine anlattık. Çok güzel, verimli bir ziyaret oldu. Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.