Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağcan Nizip’te ilgi görüyor

Nizip Belediyesi Ak Parti Başkan Aday Adayı İhsan Ağcan Nizip'te basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda İhsan Ağcan, basın mensuplarına kendi özgeçmişi ve aday olduktan sonra neler yapabileceği hakkında uzun süre sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:42
Kaynak: İHA
Ağcan Nizip’te ilgi görüyor

Basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Aday Adayı İhsan Ağcan çalışmalarına bir süre önce başladığını belirterek, bu süreçte vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Biz Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bu seçimleri Gönül Belediyeciliği adını koyduk. Ve gönüllerinize talibiz dedi.

Ağcan; açıklamasında; Nizip ile ilgili de birçok projemiz var. Belediyecilikte olan deneyimlerimi memleketime aktarmak istiyorum bizim doğup büyüdüğümüz bu topraklara borcumuz var. Nizip ile ilgili bütün projeler en doğru şekilde tespit edilip ortaya konulacaktır. Sizlerle birlikte yöneteceğiz biz şehrin imarından önce, gönüllerin imarını yapacağız. İnşallah Nizip'imizi daha yeşil bir Nizip, daha yaşanılır bir kent haline getireceğiz. İnşallah Nizipli hemşehrilerimizin sorunlarına çare, sevinçlerine ortak, üzüntülerinde yanlarında olacağız dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ak Parti Nizip Belediye başkan aday adayı İhsan Ağcan bu tür toplantıları sıkça yapmak istediklerini belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.