Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Bozgeyik dur durak bilmiyor

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 06:04
Kaynak: İHA
Ahmet Bozgeyik  dur durak bilmiyor

 

 

CHP Gaziantep 7. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Bozgeyik, çalışmalarıyla partili partisiz tüm kesimin takdirini kazanıyor. Haftalardır saha çalışmasını yürüten Bozgeyik, gittiği her yerde CHP'nin seçim vaatlerini anlatarak 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler için destek istiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 27. Dönem Gaziantep milletvekili adayları dur durak bilmiyor. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden milletvekili adayları, köyleri, mahalleleri, ilçeleri ve esnafı ziyaret ederek 24 Haziran'da yapılacak seçimler için destek istiyor.

BOZGEYİK HER YERDE

Seçim çalışmasında gösterdiği performansla büyük takdir kazanan CHP Gaziantep 7. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Bozgeyik, parti ile birlikte yaptığı çalışmalar dışında her yerde görmek mümkün. Partisinin toplantılarına katılan, sokakta vatandaşlarla kucaklaşan, kahvede emeklileri ziyaret eden, tezgâh açan engellere 'hayırlı işler' dileyen, evlere çat kapı gidip vatandaşın iftar sofralarına konuk olan Bozgeyik, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

HALKIMIZ SAMİMİYET İSTİYOR

CHP'nin il ve ilçe örgütlerinin aktif olarak seçim çalışması içinde olduğunu kaydeden Bozgeyik,  "Halkımıza partimizin hedeflerini anlatıyorum. Dürüst, çalışkan insanların siyaset yapması adına teşvik edilmesini, acılarımızın, sevinçlerimizin, kazançlarımızın ve kayıplarımızın bir olduğunu anlatıyorum. Halkımız samimiyet istiyor. Gaziantep'in  evladı olarak samimiyetimi anlatmama gerek yok çünkü herkes bunu iyi bilir. Önemli olan insanlarımıza ortak noktalarımız konusunda dokunmak. Ben de CHP Milletvekili adayı olarak insana ve insanlığın olmazsa olmazı güven ve samimiyet duygusuna dokunuyorum. Hiç birimizin öteki olmadığını anlatıyorum" dedi.

TÜRKİYE'NİN HUZURA, BARIŞA VE HİZMETE İHTİYACI VAR

Seçimlere, "Girmedik Sokak, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız" diyerek hazırlanan Ahmet Bozgeyik , "Kısa süre sonra sandık başına gideceğiz. Bu seçim iki soruda düğümleniyor. Eğer işler yolunda gidiyorsa neden seçime gidiyoruz. Yok, işler yolunda gitmiyorsa neden aynı kişiyi yeniden aday seçelim. Bu soruların cevabı bir çok şeyin çözüm yoludur. Şimdi önümüzde tarihi bir fırsat var. Ben genç yaşımdan itibaren CHP'nin gençlik kollarında ve çeşitli kademelerinde görev yaptım. Türkiye'nin huzura, barışa ve hizmete ihtiyacı var" diye konuştu.

TÜRKİYE ÜRETEMİYOR TÜRKİYE İŞ YARATAMIYOR

Adım adım Gaziantep'in tüm bölgelerini gezen Ahmet Bozgeyik,vatandaşlara ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıları tek tek anlatmaya çalışıyor. Bozgeyik, "17 milyonu aşan yoksulumuz ve 6 milyonu aşan işsizimiz azalmıyor artıyor. Türk Lirası her gün değer kaybediyor. Girişimciler önlerini göremiyor. Yatırımcılar ülkeden kaçıyor. Türkiye küresel yarışta geriye düşüyor. Türkiye büyüyemiyor. Türkiye üretemiyor. Türkiye iş yaratamıyor. Türkiye'de gelir dağılımı bozuluyor. CHP toplumumuzu ayrıştıran ve çatıştıran kutuplaştırma siyasetine son verecektir. CHP'nin hedefi, yurttaşlarımızın gelecek kaygısı duymadan, hakça, onurlu ve insanca yaşayacağı bir düzeni kurmaktır" ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.