Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Kaplan’dan 15 Tammuz mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Ahmet Kaplan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2019 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:08
Kaynak: İHA
Ahmet Kaplan’dan 15 Tammuz mesajı

Başkan Kaplan mesajında, 15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha lanetlerken, “Türkiye 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürterek, dünya demokrasi tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır” dedi.

Kaplan mesajında, “Devletimizi, bağımsızlığımızı ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimini yıldönümünde bir kez daha lanetliyoruz. 15 Temmuz’da darbeye karşı asil bir duruş sergileyerek, canı pahasına darbecilere geçit vermeyen milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde demokrasiye, bağımsızlığımıza ve millet iradesine olan inancını daha ortaya koyarken, tüm dünyaya karşı da örnek bir tavır sergilemiştir. 15 Temmuz vesilesi ile hain darbecileri bir kez daha lanetlerken, vatanı uğruna hayatını seve seve veren tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.