Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aileler ilgiden memnun

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte evlerinde ziyaret ettikleri ailelerin sorunlarını dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:46
Kaynak: İHA
Aileler ilgiden memnun

Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Candemir Çelik, sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaların yürütüleceği sözünü verdi.

KAPI KAPI DOLAŞARAK AİLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da kapı kapı dolaşarak aile ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Fadıloğlu’nun ihtiyaç sahibi aile ziyaretine AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik de eşlik etti. Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte ailelerin sorunlarına kulak veren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sorunları çözmek adına ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini dile getirdi. Evlerinde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik’i ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden aileler, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti ifade etti.

ALLAH, BÜYÜKLERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Ziyarette açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Allah, büyüklerimize sağlıklı, sıhhatli uzun ömür yaşamayı nasip etsin. Allah, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Sayın Milletvekilimiz Canan Candemir Çelik’e teşekkür ediyorum. Yoğun programına rağmen ziyaretlerimize eşlik etti. Devletimizin verdiği imkanlarla yaşlılarımız belirli noktada imkan sahibi oluyor. Diğer taraftan eksik kalan tarafları yerel yönetimler olarak bizler yapmaya çalışıyoruz. Gıda Bankası, Vefa Hizmeti Projemiz vasıtasıyla yaşlılarımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Allah, büyüklerimizin duasını üzerimizden eksik etmesin” dedi.

HER ZAMAN HALKIN İÇERİSİNDEYİZ

Ziyarette konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, “Ramazan ayının bereketini hep beraber yaşamak istiyoruz. Çok kıymetli teyzelerimiz, amcalarımızla beraber olalım istiyoruz. AK Parti hükümetleri döneminde yapılan hizmetlerin, AK Parti belediyelerinin yaptığı hizmetlerin yerine ulaştığını görmekten duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Biz her zaman halkın içerisinde olan, halktan gelen mesajı yüreğinde hisseden bir teşkilatın, ekibin hizmetkarlarıyız. Rabbim, inşallah bu rahmet ve bereket ayından Ramazan Bayramı’na ulaşmayı nasip etsin. Allah, yaşlılarımıza uzun ömürler versin. Dualarını üzerimizden eksik etmesinler. Onların dualarıyla bizler çok daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.