Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’den MHP’ye ziyaret

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil İlçe Başkanlığına ziyarette bulunarak birlik, beraberlik vurgusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:55
Kaynak: İHA
AK Parti’den MHP’ye ziyaret

Başkan Yılmaz, “Öncelikle Rabbim bu ziyaretimizi ve toplantımızı hayırlara vesile kılsın, Rabbim aramıza fitne ve fesat düşürmesin, aramıza fitne sokmak isteyenlere müsaade etmesin. 31 Mart yerel seçimlerine Cumhur ittifakı olarak birlikte gireceğiz, birlikte çalışmalar yapacağız, bu sebeple teşkilat olarak ittifak olduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil ilçe başkanlığını ziyaret ederek hem teşkilatımızla tanıştıralım hem de istişarelerde bulunalım istedik.

Tabi öncelikle şunu söylemek istiyorum Cumhur İttifakının ruhu temelde Çanakkale Ruhuna dayanmaktadır. Milletin birlik ve bütünlüğünü esas olan bir ittifaktır. 15 Temmuz gecesi Devletimizin ve Milletimizin bekası için hainlere, iradesini birtakım emperyalist güçlere satmış olan vatan hainlerine geçit vermeyerek omuz omuza vererek dik duruşunu göstermiş olan iki hareketin mensuplarıyız. Bu Noktada bizim öncelikle liderlerimize teşekkür borcumuz var. Her şeyi bir tarafa iterek Milletimizin ve Devletimizin bekası ve menfaatleri için Cumhur İttifakının devam etmesi yönünde tavırlar koydular. Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin bu husustaki samimiyeti takdire şayandır. Sayın Cumhurbaşkanı’mızında Milletimizin bekası ve Vatanımızın bütünlüğü için birlikte hareket etme kararı, milleti ziyadesiyle memnun etmiştir. Şimdi 31 Mart seçimleri sürecine giriyoruz. Bu süreçte hep birlikte, İl teşkilatlarımızla, İlçe teşkilatlarımızla, Belediye Başkan adaylarımızla omuz omuza vererek inşallah çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu vesileyle sizleri ziyaret edelim ve istişarelerde bulunalım istedik.   31 Mart’ı inşallah Cumhur ittifakının zaferiyle taçlandırılacağız. Misafirperverliğinizden ötürü, bizleri bu sıcak karşılamanızdan ötürü sizlere çok teşekkür ediyoruz. dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil ilçe Başkanı Aziz Yücel, Ziyaretinizden ötürü İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Teşkilatına çok teşekkür ediyoruz. Hepimizin bildiği gibi Ülkemiz üzerinde oynanan çok ciddi oyunlar var. Sayın Genel Başkanımızın ittifaktan önce de ve daha önceki hükümetler döneminde de önce devletim ve milletim sonra partim ve ben düsturuyla hareket eden bir lidere sahibiz. Tabi devletin ve Milletin olmadığı bir yerde bizim esamemiz söz konusu olamaz. Sonrasında 15 Temmuz’u bir milat olarak görmekte yarar var. 15 Temmuz bizim için Türk Milleti için bir çok sıkıntının dönüm noktası. Allah korusun eğer 15 Temmuz gerçekleşmiş olsaydı bugün burada bu havayı teneffüs edemiyor olabilirdik. Rabbim inşallah bu millete 15 Temmuz ve bunun gibi olayları bir daha yaşatmasın. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız yeni kapı ruhuyla Türkiyenin geleceğini inşaa etme ve imarını birlikte üstlenmişlerdir. Bu önemin bizde farkındayız ve bu ittifak ruhunu bizlerde yerelde hep birlikte diri tutacağız. Bu süreçte aramıza fitne sokmak isteyenler olacak, bunlara itibar etmeden yolumuza bakacağız ve hep birlikte inşallah bu süreci zaferle atlatacağız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.