Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akay Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Gaziantep’in en gözde butik okullarından birisi olan Akay Koleji, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarına görkemli bir törenle veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2018 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:42
Kaynak: İHA
Akay Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreninde duygusal anlar yaşandı. Akay Koleji kurucusu Feray Öztürk, küçük bir çocuk olarak teslim aldıkları öğrencilerini, yetişkinliğe ilk adımı atmış başarılı bireyler olarak mezun etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Okullarında sadece eğitim vermediklerini hayata da hazırladıklarını belirten Öztürk, “Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, başarılı, kendine güvenen ve mesleğinde en üst seviyeleri hedefleyen, Vatan ve Millet sevgisi en üst seviyede olan öğrenciler yetiştirmek için gayret gösteriyoruz” dedi. Mezun olan öğrencilere, “Mücadele etmekten ve hedeflerinizi yüksek tutmaktan asla vazgeçmeyin” çağrısı yapan Öztürk, velilere de 4 yıl boyunca birlikte oldukları için teşekkürlerini iletti.

Öztürk’ün konuşmasının ardından okul öğretmenlerinin öncülüğünde hazırlanan gösterilere geçildi. Meslekler oratoryumu, gitar dinletileri, tiyatro gösterileri, drama gösterisi, parodilerpiyano dinletisi ile devam eden program, okul öğrencilerinin oluşturduğu muhteşem koronun seslendirdiği şarkı ve türkülerle devam etti. Gösterilerin ardından bayram ve flama devir teslimi ve okul birincisi olan Sıla Taşdemir’in kütüğe ismini çakması ile devam eden program, öğrencilerin diplomalarını almaları ve kep fırlatmaları ile sona erdi. Tören salonu dışarısında öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları eserlerin yer aldığı bir de sergi açıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.