Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akınal açıklamalarda bulundu

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ligde üst sıralara doğru yükselmeye devam etmeyi istediklerini belirten Akınal, Antalyaspor karşısında bir kez daha hakem hatalarının ön plana çıktığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2022 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:12
Kaynak: İHA
Akınal açıklamalarda bulundu

Ligde ve kupada oynadıkları son 9 karşılaşmada sadece bir mağlubiyet aldıklarını belirten Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, “Lige istediğimiz gibi giriş yapamadık ancak özellikle son dönemde iyi futbol oynamayı başarıyoruz. Üstelik Süper Lig’de covid vakalarından en çok problem yaşayan takımız diyebilirim. Her hafta ne yazık ki en az 5 oyuncumuzdan faydalanamıyoruz. Bu şartlar altında sahaya çıkan her futbolcumuz, üzerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyor. Biz de artık oynayan-oynamayan diye bir ayrım kalmadı. Tüm futbolcularımıza teknik heyetimiz tarafından şans veriliyor ve hepsinin de elinden geleni yaptığını düşünüyorum. İyi futbolumuza devam etmek istiyoruz, bunun sonucunda gurur duyulacak bir yerde sezonu bitireceğimize inanıyorum” dedi.

“ANTALYA MAÇINDA PENALTIMIZ VERİLMEDİ”

Süper Lig’in 23. Haftasında deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları müsabakada çok net bir penaltılarının verilmediğini belirten Akınal, “Süper Lig’de maalesef en çok hakemlerden canı yanan takımlardan biriyiz. Antalyaspor karşısında hocamız ve çok önemli futbolcularımız yine covid’den dolayı takımla olamadılar. Bu şartlar altında takımımız örnek bir mücadele sergiledi. Ancak hakemlerimizi de görmezden gelmemek gerekiyor. İlk yarıda penaltı verilebilecek bir pozisyonda oyun devam etti üstüne ikinci yarı da bize göre çok net penaltı olan pozisyonda VAR incelemesi dahi olmadı. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Burada orta hakem görmeyebilir ancak VAR hakemi neye göre karar veriyor? Bu pozisyonun izlenip, ardından penaltımız verilmesi gerektiğine inanıyoruz. İki puanımız daha hakemler tarafından elimizden alındı. Bu mücadelemizin hakkı üç puandı ancak yine izin verilmedi” dedi.

“KUPADA VE LİGDE SONUNA KADAR İLERLEYECEĞİZ”

Liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirebilmek adına Antalya’da mini bir kamp dönemi yapacaklarını belirten Akınal, “Şehrimizde meydana gelen yoğun kar yağışının ardından tesislerimizde çalışma şansımız yok oldu. Bu doğrultuda Antalyaspor maçından sonra da bu şehirde kalıp hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Sonrasında çok önemli bir süreç bizi bekliyor. Hem kupada hem de ligde emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz. Hedeflerimizi gerçekleştirebileceğimizi düşündüğümüz bir teknik heyete ve oyuncu grubuna sahibiz. Herkes özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor ve ligin son düdüğü çalana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

“TARAFTARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN”

Taraftarların takımdan olan beklentilerin farkında olduklarını ve onları mutlu edebilmek adına çalışmalarına fedakarca devam ettiklerini belirten Akınal, “Sezon başında koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmek için hem Erol hocamız hem de yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla fedakarca çalışmaya devam ediyoruz. Tek isteğimiz Gaziantep şehrinin adını en iyi şekilde temsil edebilmek. Transfer döneminde asla hata yapmak istemiyoruz ve katacağımız isimlerin de ortak akıl yoluyla kulübümüzün çıkarları çerçevesinde olmasını istiyoruz. Gerekli takviyeler üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah onlar da en kısa sürede takımımıza katılıp, katkı sağlamaya başlayacaklar. Taraftarlarımızın içi rahat olsun, bu takım sezonu en iyi şekilde bitirecek. Yeter ki onlar bize inansın, güvensin. Her zaman dediğimiz gibi kazanan Gaziantep olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.