Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akkent'te sosyal tesis

Şahinbey Belediyesi hızla gelişen Akkent Mahallesi'ne yeni yapılan Akkent Sosyal Tesisi'nin çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunmak için hazır hale getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:50
Kaynak: İHA
Akkent'te sosyal tesis

Yaklaşık 5000 m2 alan üzerinde camisi ve parkı ile birlikte Akkent Mahalle sakinlerine hizmet verecek olan sosyal tesiste bay-bayan taziye evi ve eğitim sınıfları bulunuyor.

Şahinbey İlçesi'nde önemli projelere imza atan ve mesai saati gözetmeden çalışan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Mahallesine yapılan sosyal tesisin hem taziye evi hem de sosyal tesis olarak hizmet vereceğini belirtti.

NE İSTEDİYSEK YAPTI

Akkent Mahalle Muhtarı Fikret Dalkılıç, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun Şahinbey İlçesi'nin çehresini değiştirdiğini ifade ederek, "Allah Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'ndan razı olsun. Kendisinden ne istediysek bizi hiç geri çevirmeyerek, mahallemize hizmet getirdi. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiği günden bu yana Şahinbey İlçesi'nin çehresini değiştirdi. Yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları, yeni yollar ve parklarla vatandaşlarımıza yaşanılabilir alanlar sundu. Başkanımıza mahallem ve şahsım adına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.