Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akşemddin Parkı’nı Şimşek açtı

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahintepe Mahallesi’ne yaptırılan Akşemddin Parkı’nın açılışını Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:27
Kaynak: İHA
Akşemddin Parkı’nı Şimşek açtı

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahintepe Mahallesi’ne yaptırılan Akşemddin Parkı’nın açılışını Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Akşemddin Parkı görkemli bir törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Düzenlenen açılış törenine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman,GSO Başkanı Adil Konukoğlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILIYOR

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep’e her gelişinde Şahinbey Belediyesi’nin büyüyen hizmetlerini gördüklerini belirterek, “ Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kardeşimi ve ekibini canı gönülden tebrik ediyorum. Gaziantep’e her geldiğimizde mutlaka bir açılışına katılıyoruz. Şahinbey İlçesi Türkiye genelinde gece kondu semtiymiş gibi bilinir. Ancak Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve ekibi Şahinbey İlçesi’nde bulunan 192’i mahallede yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini iyileştirecek çok önemli hizmetler ve yatırımlar yaptı. Bu nedenle takdiri ve teşekkürü hak ediyorlar” dedi.

İLÇEMİZ HIZLA BÜYÜYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nin her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkati çekerek;  “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehir merkezinde dokuz yeni mahalle kurduk ve mahalle olan köylerinde bize bağlanmasıyla birlikte 80 tane yeni mahallemiz oldu. Yeni mahallelerimizinde katılımıyla birlikte 192’ye çıkan mahallelerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Şahintepe Mahallesi de yine bizim göreve geldiğimizde kuruduğumuz mahallelerimizden birisi. Bu bölgenin planlaması bizim dönemimizde yapıldı. Her zaman evlerin arasında küçük parkların yerine tüm evlerin görebileceği içerisinde sosyal donatı alanlarının da olduğu büyük parkların yapımını sağladık. Sadece Karataş Bölgesi’nin içerisinde bulunan 10 mahalleye 167 adet park yaptık. Toplamda ise bu güne kadar Şahinbey İlçemize 561 parkımızın yapımını gerçekleştirdik ve yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından parkı gezen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve protokol üyeleri park içinde vatandaşlar için yapılmış olan basketbol ve futbol sahalarını gezerek, çocuklara penaltı denemesi ve basket atışı yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.