Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKTİF YAŞAM YAŞLILARI 'ANTEP FISTIĞI' FİLMİNİ İZLEDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı'na bağlı Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde bulunan yaşlılar Gaziantep'in tanıtımını konu alan sinema filmini izlediler.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:27
Kaynak: İHA
AKTİF YAŞAM YAŞLILARI 'ANTEP FISTIĞI' FİLMİNİ İZLEDİ

Sosyal belediyeciliğin gerekliliği olan aktivitelerden birisini daha gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde bulunan yaşlıları sinema ile buluşturdu.

65 yaş üstü 200 üye, tek tek duraklarından alınarak Nakıp Ali sinemasına getirildi. Yaşlılardan oluşan grup Antep Fıstığı isimli sinema filmini izledi. Katılımcıların bazıları gençlik yıllarını yâd ederken bazıları ise, ilk defa sinemada film izlemiş olduğunu belirterek mutluluklarını dile getirdi.

Yaşlılar, "Bu tür etkinlikler daha çok yapılmalı. Böylelikle sosyal hayata daha çok yer edinebiliyoruz. Bize bu imkanı sunan herkese teşekkür ederiz" diye konuştular.

Aktif Yaşam Merkezi'nin yetkilileri ise, "Gaziantepimizin anlatıldığı bu filme bizler de destek olmak istedik. Hem yaşlılarımızın mutluluklarına hem de şehrimizin tanıtımına katkımız olsun istedik. Etkinliklerimizi çeşitlendirerek bu şehrin insanının sosyalleşmesine katkı sağlamayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.