Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alçakça planlanmış bir eylemdir

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, "Düğün evini yas evine çeviren alçaklar; Antep Gazi’dir gerekirse şehit olur ama asla teslim olmaz’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:43
Kaynak: İHA
Alçakça planlanmış bir eylemdir

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Gaziantep'te bir sokak düğününde düzenlenen terör saldırısıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Özkeçeci’nin açıklamaları şöyle:

Şahinbey İlçemizin Akdere Mahallesinde bir düğünde meydana gelen patlama sonucu 51 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. İnsanlıktan nasibini almamış her türlü değerden ve vicdani duygudan yoksun kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirilen bu saldırıyı esefle kınıyor, hayatını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Haktan rahmet niyaz ediyor, yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yakınlarına ve milletimize sabır, metanet ve baş sağlığı diliyorum.

Terörün küresel bir tehdit olduğu bu olayda bir kez daha apaçık ortaya çıkmıştır. Bu saldırı masum insanları hedef alan, alçakça planlanmış bir terör eylemidir. Ülkemizin bölücü terörle amansız bir mücadele verdiği ve önemli ölçüde başarı sağladığı bir dönemde, ayrıca komşularımızla normalleşme sürecinin başladığı bir anda böylesine alçakça bir terör olayının gerçekleştirilmesi manidardır. Bir kez daha anlaşılmıştır ki terör bütün ülkeleri tehdit eden küresel bir olaydır ve terörle mücadelede küresel ölçekte sürdürülmelidir.

Amacı, hedefi ne olursa olsun, hangi cenahtan gelirse gelsin ülkemiz bu alçakça saldırıların üstesinden gelecek güce sahiptir.

15 TEMMUZ’UN İNTİKAMI ALINMAYA ÇALIŞILIYOR

15 Temmuz darbe girişiminde halkımızın destansı fedakarlığı sonucu başarısız olan FETÖ ve üst aklı, aynı zincirin diğer halkaları olan terör örgütleri ile iş birliği içerisine girerek son günlerde Doğu ve Güneydoğu’daki çeşitli illerimizde saldırılarla adeta darbe gecesinin intikamını almaya çalışmaktadırlar. Üst üste bu saldırıları yaparak ülkemizi bir terör çemberine sürükleme çabası içerisindeler. Türkiye’de güvenlik zafiyeti olduğunu göstermeye çalışarak ülkeye ekonomik anlamda ve siyasi anlamda darbe vurmaya çalışmaktadırlar, ama bilmelidirler ki ne kadar çok saldırırlarsa bu toprakların çocukları o kadar çok kenetlenecek ve güçlenecektir, canımız yansa da ne diz çökeceğiz ne de bu toprakları bölmelerine izin vereceğiz.

Bir düğün yerinde bomba patlatacak kadar insanlığa düşman olan terör hiçbir değer tanımayan yüzünü bu kez bir düğün evini yas evini çevirerek kendini göstermiştir. Gaziantep’i birçok yönüyle diğer illerden ayıran özellikleri var. Gaziantep bir kardeşlik şehridir. Milliyetçi muhafazakar ve hiçbir zaman teröre prim vermeyen yapısıyla öne çıkan ensar şehrimiz Gaziantep’i hedef seçen terör örgütünün ülkemizden intikam alma ve kaos çıkarma çabası içinde olunduğu açıktır. Sağduyulu halkımız birliktelik ruhunun bozulmasına aramıza nifak tohumları ekilmesine asla müsaade etmeyecektir. Daha da kenetlenip sağduyu ve kardeşlik içinde terörün kökünü hep birlikte kazıyacağımız gün yakındır ve bundan zerrece şüphemiz yoktur.

GAZİANTEPLİ HEMŞEHRİLERİME SESLENİYORUM; PROKOVAKASYONA GELMEYELİM

Acımızın taze olduğu bu günlerde provokasyonlar hazırlanabilir. Bu saldırının arkasındaki piyonlar ve onların üst aklı birliğimize fitne fesat sokmaya çalışabilirler lütfen oyuna gelmeyelim. Allah’ın izniyle hep birlikte bu oyunları bozacağız. Gaziantepli kardeşlerim Allah'ın izniyle bunların da üstesinden gelecek.

İnsana, hayata ve huzura kasteden zalimler ve katiller güruhu çok iyi bilmelidirler ki Allah'ın adaletinden asla kaçamayacaklardır. Bu hunharca katliamı gerçekleştirenleri ahirette can yakıcı bir azap beklemektedir. Allah, masum canların intikamını mutlaka alacaktır. Allah mazlumlarla beraberdir. Zalimler bu dünyada da ahirette de hüsrana uğrayacaklardır.

Cenâb-ı Allah bu saldırıda hayatlarını kaybeden masum kardeşlerimizi engin rahmet-i Rahmanıyla karşılasın, yaralarımıza derman olsun. Milletimizin başı sağ olsun.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.