Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altunkaya'dan, birlik ve beraberlik çağrısı

üneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat ve Yağlı Tohumlar İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, bir mesaj yayımlayarak Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2018 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 08:08
Kaynak: İHA
Altunkaya'dan, birlik ve beraberlik çağrısı

Cumhuriyetin, yedi düvele karşı verilen bir mücadelenin sonunda kurulduğunu ifade eden Başkan Altunkaya, mesajında birlik ve beraberlik çağrısı yaparak şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizin 95. yaşını hep birlikte kutlamanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin top yekun mücadelesinin bir ürünü olan Kurtuluş Savaşı, bir milletin birlikte hareket ettiğinde neleri başaracağını göstermesi bakımından çok önemli bir kahramanlık destanıdır. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de zaman zaman Türkiye Cumhuriyetinin güçlenmesine engel olmak isteyenlerin çeşitli saldırıları ile karşılaşmaktayız. Bizler tıpkı Kurtuluş Savaşında olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi korudukça hiçbir güç ülkemize hiçbir zarar veremeyecektir. Bu destanın yazılmasında ve ardından Cumhuriyetimizin kurulmasında büyük emeği geçen başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve canları ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.