Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amerikan Koleji bursluluk sınavı yapılacak

Pozitif Ayrıntı Okulları Kurucusu Mustafa Deveci, Gaziantep Türk Amerikan Koleji’nin bursluluk sınavının 26 Mart Pazar günü yapılacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:48
Kaynak: İHA
Amerikan Koleji bursluluk sınavı yapılacak

Gaziantep eğitim hayatında önemli bir yeri bulunan Pozitif Ayrıntı Okulları, önümüzdeki dönemde Gaziantep Türk Amerikan Koleji’ni de hizmet açıyor. Pozitif Ayrıntı Okulları Genel Müdürü Ahmet Özmermer, önümüzdeki yıl eğitim çıtasını biraz daha yukarı çıkaracaklarını açıkladı.

Gaziantep Türk Amerikan Koleji’nin bursluluk sınavına ilkokul 2, 3 ve 4. Sınıflar ile ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri katılabilecek. İki oturum halinde yapılacak sınavlar Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği anfisinde gerçekleşecek. İlk oturum saat 10.00’da, ikinci oturum ise saat 13.00’da başlayacak olan sınava ilginin yoğun olduğu bildirildi.

GELECEK NESİLLER İÇİN İYİ BİR EĞİTİM

Gaziantep’te kurulduğu günden bu yana kentteki eğitim hayatına uluslararası bir bakış açısı kazandıran Pozitif Ayrıntı Okulları, 100 yıllık tecrübesiyle Türkiye’de 30 noktada hizmet veren Türk Amerikan Koleji ile güçlerini birleştiriyor.

2011 yılında Gaziantep’te TUDEM Dershanesi olarak eğitim sektörüne hizmet vermeye başlayan 4+4+4 eğitim sistemine geçiş ve dershanelerin okula dönüştürülmesiyle bünyesinde Temel Lise, Ortaokul ve İlkokulu bulunduran Pozitif Ayrıntı Okullarını kurduklarını belirten Pozitif Ayrıntı Okulları Kurucusu Mustafa Deveci; Türk Milli Eğitimin belirlemiş olduğu çağdaş, demokratik, laik, milli ve manevi duyguları yüksek önce ailesini, vatanını, bayrağını, milletini seven teknolojiye çağa uygum ve ayak uydurabilen nesilleri geleceğe hazırlamaya yönelik bir çaba içerisinde olacaklarını söyledi.

Yenilikçi eğitim-öğretim anlayışı ile Gaziantep’te özel eğitim alanına yeni bir soluk getirdiklerini söyleyen Pozitif Ayrıntı Okulları Genel Müdürü Ahmet Özmermer ise, “Pozitif Ayrıntı Okulları olarak Gaziantep’te kısa sürede eğitim alanında büyük yok kat ettik. Kenti eğitim alanında daha ilerleye taşıyacağına inandığımız Türkiye’de eğitim sektörünün öncülerinden olan Türk Amerikan Koleji (TAC) okullarıyla yaptığımız protokol neticesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılında çağın gereksinimlerini eksiksiz karşılayan modern yapıdaki yeni okul binamızın da Gaziantep Türk Amerikan Koleji olarak eğitim hayatımıza devam edeceğiz. Pozitif Ayrıntı Okulları olarak güçlü eğitim kadrosuyla yakaladığımız başarı çıtasını Türk Amerikan Koleji ile daha üst seviyelere çıkaracağız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.