Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AMPUTE FUTBOL TAKIMI GÜÇLENİYOR

Türkiye Ampute Futbol Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2017 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 13:46
Kaynak: İHA
AMPUTE FUTBOL TAKIMI GÜÇLENİYOR

Kulüp Başkanı Cuma Güzel'in odasında yapılan imza törenine teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri katılırken, üst üste yapılan transferlerde teknik heyetin yüzünü güldürdü.

OSMANLI'DAN 3 OYUNCU TRANSFER ETTİK

Başkan Cuma Güzel, Osmanlı Engelliler Spor Kulübü'nden Orta saha oyuncusu Alican Kuruyamaç'ın transferiyle kadrolarını daha da güçlendirdiklerini belirterek, "Osmanlı Engelliler Spor Kulübü'nden 3 oyuncu transfer ettik. İki orta saha bir forvet alarak güçlendirdiğimiz kadromuzun yeni sezona damgasını vuracağına inanıyorum. Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun da desteği ile önümüzdeki sezon şampiyonluğu hedefliyoruz" dedi.

BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM

Osmanlı Engelliler Spor Kulübü'nden transfer edilen orta saha oyuncusu Alican Kuruyamaç, büyük bir camiaya geldiğini belirterek, "Öncelikle transferimde emeği geçen Başkanım Cuma Güzel, Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ve kulüp yöneticilerime teşekkür ediyorum. Bir takım olgusu altında mücadele ederek şampiyon olmak istiyoruz "dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.