Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anka’dan enflasyonla mücadeleye destek

Özel Gaziantep Anka Hastanesi, "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na, muayene ücretlerine en az yüzde 10 indirim yaparak tam destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2018 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 17:15
Kaynak: İHA
Anka’dan enflasyonla mücadeleye destek

"Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı"na Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nden tam destek geldi. Özel Gaziantep Anka Hastanesi tarafından, enflasyonla mücadeleye etkin katılım doğrultusunda, hasta muayene ücretlerine en az yüzde 10 indirim uygulanacağı açıklandı.

Ülke ekonomisinin içinde bulunduğu sıkıntıların üstesinden ortak hareketle, hep birlikte gelinebileceğini dile getiren Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Dr. Av. Cengiz Bayram, "Hizmete girdiğimiz ilk günden itibaren alanında uzman kadromuz, dinamik ekibimiz ve son teknoloji cihazlarımız ile hasta menfaatleri doğrultusunda hastaya ekonomik, hızlı teşhis ve hızlı tedavi hizmeti sunmayı ilke edindik. Bu bilinç ile milletimizin menfaati söz konusu olduğunda alınan her türlü kararın destekçisi olmayı bir görev sayarız. Bu mücadele hepimizin mücadelesi. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak tarafından başlatılan, Enflasyon ile Topyekun Mücadele Programı’na desteğimiz tamdır. Özel Gaziantep Anka Hastanesi olarak biz, bu kapsamda sorumluluk yükleniyor ve üzerimize düşeni yapıyoruz. Hastanemizdeki tüm alanlardaki sağlık hizmetlerine yıl sonuna kadar en az yüzde 10 indirim uygulayacağız. Programın başarısı için mücadeleye herkesin katkı vermesi gerektiğine inanıyoruz. Bu topyekun mücadele ile ekonominin çarklarının daha sağlıklı döneceğine ve Türkiye’nin kazanacağına inanıyoruz" dedi.

Öte yandan hastalar da Özel Gaziantep Anka Hastanesi’ne asılan afişlerle bu konuda bilgilendirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.