Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anka'dan yeni yıl kutlaması

Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali ihsan Sofuoğlu, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda," Yeni yılın ülkemiz ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk, kardeşlik ve barış getirmesini diliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 04:25
Kaynak: İHA
Anka'dan yeni yıl kutlaması

Özel Gaziantep Anka Hastanesi olarak hasta kabulüne başladıkları günden itibaren halka en iyi şekilde sağlık hizmeti verebilmek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu," Sağlık gibi önemli bir alanda görev almanın sorumluluğu ile insanların sağlıklı yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sağlık sıkıntılarını ortadan kaldırabilmek için ekip ruhuyla hareket ediyoruz. Kaliteli hizmete ulaşmak herkesin hakkı. İnsanların sağlığını güvence altına alabilmek ve Gaziantep ile çevre illerdeki halkın sağlık ihtiyacına cevap verebilmek için yoğun çaba içerisindeyiz. Hizmete girdiğimiz günden bu yana, bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Sağlıkta referans hastane olarak büyüyen kadromuzla birlikte yeni yılda da bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Halkımızın bize gösterdiği ilgiden dolayı doğru yolda olduğumuzu düşünüyor ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Sağlık hizmeti sunmak özel bir hassasiyet gerektiriyor. Bu konuda özveri ile çalışan Özel Gaziantep Anka Hastanesi hekim ve sağlık personellerine teşekkür ederim" dedi.

2018 yılında da Gaziantep ve bölge halkına en iyi sağlık hizmetini sunmak için aynı azimle çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Sofuoğlu, "Özel Gaziantep Anka Hastanesi olarak yeni yılın sağlık, huzur barış ve mutluluk getirmesini diliyoruz. 2018 yılının ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. " diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.