Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas futbolcu deniyor

Gaziantep’in Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Ankas İstiklalspor’da transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2018 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:44
Kaynak: İHA
Ankas futbolcu deniyor

Bu sezon ilk defa mücadele edeceği ligde güçlü bir takım oluşturmayı hedefleyen Bordo – Mavili ekip, yabancı futbolcu deniyor.

Yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını sürdüren Ankas İstiklalspor, 3 Kolombiyalı ve 1’de İspanyol futbolcuyu denemeye getirdi.

Teknik ekibin belirlediği rapor doğrultusunda eksik mevkilere takviyeler yapacak olan Gaziantep temsilcisi, İspanyol 26 yaşında ki stoper Luıs Mıguel Perez Labado, Kolombiyalı 23 yaşında ki ön libero stoper Diego Fernando, 23 yaşında ki ön libero Davids Hidalgo ve 20 yaşında ki orta sahada görev yapan Vıctor Manuel Ortiz Ulzate’yi kampa davet etti.

ANTRENMANA ÇIKTILAR

Ankas İStiklalspor’un daveti üzerine gelen futbolcular takımla birlikte ilk antrenmanlarına çıktılar. Bir hafta boyunca denenmeye tabi tutulacak futbolcular hakkında ki değerlendirmeyi teknik ekip yapacak.

GÜÇLÜ BİR EKİP OLMAK İSTİYORUZ

Bu sezon Gaziantep’i BAL liginde en iyi şekilde temsil edebilmenin mücadelesini verdiklerini kaydeden Ankas İstiklalspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Dış transfer çalışmalarımız devam ediyor bir taraftan da yabacı oyuncuları kadromuza katmaya çalışıyoruz. Tabi bizlere önerilen çok sayıda yabancı futbolcu bulunuyor ama biz tavsiye ile değil bizzat görerek kadromuza dahil etmek istiyoruz. Yeni sezon öncesi çalışmalarımıza dört yabancı futbolcuyu davet ettik, bunlar hakkında teknik ekibimizin vereceği rapor doğrultusunda karar vereceğiz. Eğer Salih Karalar hocamız onay verirse statü gereği iki futbolcu ile anlaşacağız vermediği takdirde ise kendilerine teşekkür edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.