Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas hükmen galip

Bölgesel Amatör Lig 2’inci grupta mücadele eden Ankas İstiklalspor, deplasmanda oynaması gereken Dersim62 maçını hükmen kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2019 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 21:46
Kaynak: İHA
Ankas hükmen galip

Grubun güçlü ekipleri arasında yer alan Bordo – Mavili ekip, Tunceli deplasmanında rakibinin sahaya çıkmaması nedeniyle bu hafta maç oynamadan galip geldi.

Müsabakadan bir saat önce yapılması gereken koordinasyon toplantısına Ankas İstiklalspor yöneticileri katılmasına rağmen Dersim62 takımından hiç bir yetkili yer almadı. Maç saati ise Gaziantep temsilcisi ve hakemler sahaya çıkarken yine ev sahibi takım sahaya çıkmayınca müsabaka hakemler tarafından başlamadan bitirildi.

Ankas İstiklalspor’un 3 – 0 hükmen lehine tescillendiği maçın ardından temsilcimiz bu sezon ligde ki 10’uncu galibiyetini elde etti. Bordo – mavili ekip puanını 36 yaparken ligde ise 4’üncü sıraya yükseldi.

Tunceli gibi oldukça uzak bir deplasmana maç yapmak için gittiklerini söyleyen Ankas İstiklalspor teknik direktörü Salih Karalar, “Böyle yorucu bir yolculuğun ardından mutlaka sahada mücadele etmek gerekiyor. Rakibimiz bizden önce ki maça da çıkmamıştı ve ligden çekildiklerini açıklamışlardı ama biz prosedür gereği sahaya çıkmak zorundaydık, bu nedenle deplasmanda sahada yerimizi aldık. Tabi ki Türk futbolunun üzüntü verici gelişmelerinden bir örneğini daha yaşadık gönül hiç bir kulübümüzün bu durumlara düşmesini asla istemez. Artık kalan maçlarımızı kazanıp ligi en iyi konumda tamamlamak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.