Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antep Fıstığı filminin oyuncuları teşekküre geliyor

İlk vizyona girdiği şehir olan Gaziantep’te rekor izleyici sayısına ulaşan Antep Fıstığı filminin oyuncuları, Gaziantep’e teşekkür için gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:50
Kaynak: İHA
Antep Fıstığı filminin oyuncuları teşekküre geliyor

Çekimlerinin tamamı Gaziantep’te yapılan ve halen Gaziantep’teki tüm sinema salonlarında gösterimi devam eden Antep Fıstığı filmi, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle önümüzdeki haftalarda da gösterimde kalmaya devam edecek.

GAZİANTEP’E ÖZEL TEŞEKKÜR

Filmin başrol oyuncuları Ivana Sert ve Orhan Uslu’nun yanı sıra, Yönetmen Oğuz Yalçın ve rol alan diğer oyuncular 31 Mart Cumartesi günü düzenlenecek “Teşekkür ve Gala Gecesi” etkinliğinde yeniden buluşacak. Gaziantepli sinema izleyicilerinin gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür anlamındaki gecede, filmin oyuncuları hayranlarıyla sohbet edip, imza dağıtacak.

HEDEF GAZİANTEP’TE 100 BİN REKORU!..

Antep Fıstığı filmi gösterime girdiği Şubat ayından bu yana 70 binin üzerinde kişi izledi. Bu rakam, Gaziantep’te en çok izlenen film olma özelliğini taşıyor. Gaziantep’te bundan önceki dönemlerde en çok izlenen filmlerin gişe hasılatı 20 bini geçmemişti.

Antep Fıstığı filmi, gösterimde kaldığı süre içerisinde 100 bin bilet sayısına ulaşarak, Gaziantep’te bir daha ulaşılması güç bir rekora imza atmayı hedefliyor.

6 NİSAN’DA TÜRKİYE’DE VİZYONA GİRECEK

Antep Fıstığı filminin gösterimi bir taraftan Gaziantep’te devam ederken, diğer taraftan Türkiye’nin dört bir tarafındaki ve Avrupa ülkelerindeki gurbetçiler de, sabırsızlıkla filmin vizyona gireceği günü bekliyor. Yapım şirketi, filmin 6 Nisan’da Türkiye’de gösterime gireceğini açıkladı.

“HER GAZİANTEPLİ BU FİLMİ MUTLAKA İZLEMELİ”

Antep Fıstığı filminin yapımcısı Zeugma Yapım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Meral Ay, 31 Mart’ta Gaziantep’te düzenleyecekleri özel galaya başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye’nin her şehrindeki Gaziantepliler Derneklerinin de davetli olduğunu belirterek “Türkiye’nin hatta dünyanın neresinde olursa olsun her Gazianteplinin bu filmi mutlaka izlemesini istiyoruz. Çünkü Anteplilik ayrı bir ruh, ayrı bir kültür. Bu kültürü yaşayan herkes çok iyi bilir ki, Antepli özünden kopamaz. Biz bu filmde Gaziantep’in özünü ortaya koyduk. Örf ve ananelerimizi, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaya çalıştık. İddia ediyoruz, Antep Fıstığı filmini izleyen herkes çocukluğuna geri dönecek. Bu düşünceden yola çıkarak, Türkiye’nin her tarafındaki Gaziantepliler Derneklerini galamıza davet ettik. Misyonumuza ve hedeflerimize ulaşma noktasında, ülkemizin ve dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın, hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Bu düşünceden yola çıkarak herkesi Antep Fıstığı filmini izlemeye davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.