Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Araban'da muhtarlar toplantısı yapıldı

Gaziantep Valiliğince her ay bir ilçede düzenlenen “Muhtarlar Toplantısı” Ağustos ayında Araban ilçesinde yapılan toplantıyla devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 19:38
Kaynak: İHA
Araban'da muhtarlar toplantısı yapıldı

Vali Vekili Yaşar Aksanyar başkanlığında Araban Sosyal Hizmetler Merkezi toplantı salonunda yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, Araban Kaymakamı Emin Bağlı, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Alb. Fikret Güvenir, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nadir Nadirgil, il ve ilçe müdürleri ile 34 mahalle muhtarı katıldı.

Toplantı açılışında konuşma yapan ve katılımcıların geçmiş Kurban Bayramı’nı kutlayan Vali Vekili Aksanyar toplantıya katılımda gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

Vali Vekili Aksanyar makamların halka hizmet yerleri olduğunu söyleyerek, bu toplantılar sayesinde dilek, istek ve taleplere ilk elden ulaşıldığını, hızlı ve kalıcı çözüm üretilmesi açsından Sayın Valimiz Ali Yerlikaya’nın bu toplantılara özel önem verdiğini belirterek ihtiyaç ve taleplerin çözümü konusunda ilgili kurumların yapmış oldukları çalışmaları yakından takip ettiğini ifade etti.

Daha sonra muhtarlara söz veren Vali Vekili Aksanyar muhtarların dilek, istek ve taleplerini dinledi.

Toplantı dile getirilen konularda Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe müdürlerinin yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirmelerinin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.