Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Askerler için kermes

Gaziantep Üniversitesinde, Fırat Kalkanı Harekatı'nda görev alan kahraman askerler için kermes düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 09:03
Kaynak: İHA
Askerler için kermes

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından kermes düzenlendi. GAÜN 15 Temmuz Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi Binası Fuaye Alanında gerçekleşen kermeste, elde edilecek tüm gelir Fırat Kalkanı Harekatı'nda görev alan kahraman askerlere hediyelik eşya alımında kullanılacak.

Kermese, Rektör Prof. Dr. Ali Gür, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hilmi Bayraktar ve Prof. Dr. Metin Bedir, Genel Sekreter Doç. Dr. Ayhan Doğan, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Ali Eminoğlu ve Burhan Akyılmaz’ın yanı sıra çok sayıda akademik, idari personel ve öğrenci katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ali Gür, harekata katılan askerlerin canlarını milletin huzuru için feda ettiğini hatırlatarak, "15 Temmuz yerleşkesinde, vatana ihanet edenlerden millete devrolan bu yerleşkede vatana canını feda edenler için böyle bir fedakarlık yapılması öğrencilerimiz açısından çok güzel. Şehitlerimiz bilsin ki geride kalan aileleri asla yalnız değiller, onlar her zaman bizimle beraberdir. Bu şehitlerimiz, gazilerimiz canlarını feda edip fedakarlıkta sınır tanımadıkları müddetçe onların yanında olma hususunda toplumsal duyarlılık projeleri ile şehit çocuklarımıza sahip çıkmak onlara ekonomik ve manevi destek vermek açısından hiçbir tereddüt göstermeyeceğiz” dedi.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ve proje sorumluluğunu Kısmi Öğretim Görevlisi Murat Tekbaş’ın yürüttüğü kermese öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.