Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk yüzyılın en büyük lideridir

CHP Gaziantep milletvekili Mehmet Gökdağ, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 79’uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:45
Kaynak: İHA
Atatürk yüzyılın en büyük lideridir

Mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı nnda, ulusça, saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz" diyen Gökdağ, "Ulu Önder Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu yokluk ve emperyalizmin işgaline boyun eğmemiş, kararlı adımlarla halkından aldığı güçle kazandığı eşsiz zaferlerle bağımsız Türkiye Devletini inşa etmiş, yaşadığı yüzyılın en büyük lideridir. Atatürk, Genç Türkiye Cumhuriyetini kurarken bilgisizliğe, dogmalara ve geri kalmışlığa karşı gerçekleştirdiği devrimlere Ulusumuz ilgisiz kalmayarak kısa süre içinde evrensel değerleri özümsemiş, çağdaş yaşamı benimsemiş ve yönünü çağdaş uygarlığa çeviren bir ülke yaratmıştır.

Bizlere düşen en büyük görev, Atatürk’ün en büyük eserim dediği demokratik, laik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni, elde ettiği kazanımlardan ödün vermeden daha ileriye taşıyarak sonsuza kadar yaşatmak olmalıdır. Ulusumuzun gönlünde ölümsüzleşen Büyük Önder Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.