Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atay'dan teşekkür turu

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, 24 Haziran seçimlerinde elde edilen başarıdan dolayı ilçelere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:09
Kaynak: İHA
Atay'dan teşekkür turu

Milletvekili Atay ve beraberindekiler, parti teşkilatı mensupları ile birlikte seçim sonucu elde ettikleri başarıdan dolayı Araban, Yavuzeli ve bazı köylerine vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Atay, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliğinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne gösterilen teveccühten dolayı vatandaşlara ve parti teşkilatlarına teşekkürlerini sunan Atay, ''Vatandaşımız artık kendilerine dokunan ve hizmet getiren kişileri mecliste görmek istiyor. Gece gündüz çalışarak Gazişehrimize Gaziantep'e bu güzel insanlara hizmet etmeye devam edeceğiz. Güzel bir seçim süreci geçirdik. Son derece sağduyulu bir şekilde gerçekleşen seçim çalışmalarımızda 7'den 70'e herkesi kucakladık. Sandık başına giderek tercihi ne olursa olsun vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum artık hizmet zamanı. Memleketimize ve milletimize, Gaziantepimize aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.

Demokrasinin vazgeçilmezi olan seçimleri gerçekleştirdikleri, artık hizmet zamanı olduğunu anlatan Sermet Atay, kapısını ve telefonun açık olduğunu, TBMM çalışmalarının yanı sıra sürekli sahada olarak vatandaşın sorunları ı dinleyip çözüm bulmaya çalışacağını kaydetti.

Ortaya çıkan sonuçların tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan seçimde MHP'ye teveccüh gösterip destek veren milletimize teşekkür ediyorum'' diyen Atay, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ülke tarihi bir seçim gerçekleştirdi. Ülkemiz bu seçim ile yönetim sistemini değiştirdi. Böylesi önemli ve tarihi bir oyala her zaman şahitlik edemeyiz. Halkımız dış güçlerin ve içerideki hainlerin oyunlarını gördü ve bunların hepsini bozdu. Önümüzdeki 2023 hedeflerine ulaşmak adına keskin bir virajı sizlerin desteği ile geçtik. Artık ülkemizin yolu açıldı. Seçim çalışmaları boyunca bizleri yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, bizlere gönül veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum"

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.