Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aytaç: Ev alırken ve kiralarken dikkat edin

Gaziantep Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Aytaç, vatandaşları ve emlakçıları önemli bir konuda uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:04
Kaynak: İHA
Aytaç: Ev alırken ve kiralarken dikkat edin

Ev alırken ve kiralarken emlakçıların ve vatandaşların uyanık olmasını isteyen Aytaç, şüpheli kişilerin yetkililere bildirilmesi gerektiğini vurguladı.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Gaziantep Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Aytaç, son yaşanan hücre evi operasyonlarının ardından kamuoyunu yakından ilgilendiren önemli bir konuda uyarıda bulundu. Evini satan veya kiraya veren emlakçıların veya vatandaşların dikkatli olması gerektiğine dikkat çeken Aytaç, ‘’Şüpheli durumlarda mutlaka emniyet birimlerine haber verilmeli. Bu son derece hassas bir detaydır’’ dedi. Operasyonlarda hayatının kaybedenlerin derin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Aytaç, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’nın sözlerinin çarpıtılmasını da sert bir dille kınadı.

Gaziantep’te DEAŞ hücre evlerine yönelik devam eden ısrarlı operasyonlara kentteki oda başkanları da önemli çağrılarla destek oluyor. Gaziantep Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Aytaç, yeni hücre evlerinin oluşturulmasının önüne geçilmesi amacıyla ev kiralama ve satışlarda herkesin çok titiz davranması gerektiğine dikkat çekti.

‘’TERÖRÜN BARINMASINI HEP BİRLİKTE, YARDIMLAŞARAK ÖNLEMELİYİZ’’

Gaziantep’te terör örgütlerine yönelik başarılı bir çalışma yürütüldüğüne dikkat çeken Aytaç, ‘’Bu süreçte tüm kesimler üzerine düşen görevleri yaptığı takdirde güvenlik güçlerimizin çalışmalarına önemli bir katkı sunulmuş olur. Biz oda olarak emlakçılarımıza ve vatandaşlarımıza ev kiralarken veya satarak bazı konulara dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulunuyoruz. Kiralayan ve satın alan kişi veya kişilerin şüpheli durumlarda emniyetimizin ilgili birimlerine bildirilmesi bu örgülerin yapılanmasında caydırıcı bir önlem olacaktır’’ dedi.

‘’ALGI OPERASYONLARINI KINIYORUM’’

Gaziantep’te Alevi ve Kültür Derneği’ne gerçekleştirilecek bir operasyonun engellenmesinin ardından Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’nın söylemlerinin değiştirilerek algı oluşturulmasını art niyetli bir anlayış olarak gördüğünü de dile getiren Aytaç şunları söyledi: ‘’Sayın valimiz son derece başarılı ve bu örgütlere yönelik kararlı bir duruş sergiliyor. Kentteki tüm kesimler valimizin bu samimiyetini biliyor ve tüm kalbiyle inanmış durumda. Böyle algı operasyonlarının valimize zarar vermesine izin vermeyiz. Zaten konuşmanın değiştirildiği de ortaya çıkmıştır.’’

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.