Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir Koleji yöneticileri Gaziantep’te buluştu

Bahçeşehir Koleji yöneticileri eğitim öğretim döneminin genel değerlendirmesini yapmak ve hayata geçirilecek projeleri paylaşmak üzere Türkiye genelinde 60 ilde bulunan kampüslerinin yöneticileriyle bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2019 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:39
Kaynak: İHA
Bahçeşehir Koleji yöneticileri Gaziantep’te buluştu

Bahçeşehir Kolejinin Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da bulunan kampüslerinin yöneticileri, yıllık değerlendirme toplantısı için Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsünde bir araya geldi.

Her yıl eğitim hedeflerini yükselterek üst noktalara taşıyan Bahçeşehir Kolejinin kurucusu ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, İcra Kurulu Üyesi Semra Yücel ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Genel Müdür Yardımcıları ve Genel Müdürlük yöneticilerinin katıldığı toplantıda yeni eğitim hedefleri değerlendirildi.

Toplantıda; eğitimde hep daha iyisini gerçekleştirmek hedefiyle, dünyada eğitimi takip ederek ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda yeni eğitim modelleri oluşturmanın önemine değinildi. Öğretmenine ve öğrencisine verdiği değerle sektörde lider olmaya devam ederek,öğrencilerini 21. yüzyıla hazırlamayı amaçlayan Bahçeşehir Koleji, dünyanın önde gelen kurum ve kuruluşlarının stratejik destek verdiği P21'in Türkiye'deki ilk ve tek üyesi.

Bahçeşehir Kolejinin Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki kampüsleriyle gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında konuşan BUEK Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Kolejinin ilerici yapısına değindiği konuşmasında, öğrencilere sunulan Çift Diploma olanağından da bahsetti. Yücel konuşmasında şunları söyledi: “Kanada’da Fulford Academy adıyla faaliyet gösteren kampüsümüzde öğrencilerimize Çift Diploma Programı’na katılma olanağı sunuyoruz. Bu programa katılacak öğrenciler için en önemli avantajlardan biri,dünyanın önde gelen üniversitelerinde geçerli bir lise diplomasına sahip olmaları ve Kanada’da birçok üniversite tarafından yalnızca Kanada’dan alınan lise diplomalarına tanınan burs olanaklarına başvurabiliyor olmaları.Çift Diploma Programı’nı bitiren öğrencilerimiz ayrıca Oxford dahil olmak üzere birçok İngiliz üniversitesinde akademik hazırlık yılından muaf olma olanağı buluyor.Öğrencilerimize 21. Yüzyıl becerileri kazandırırken en büyük hedefimiz dünya vatandaşı olarak yetişmeleri. Türkiye’yi daha ileri götürebilmek için donanımlı bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz.”

2020-2021 eğitim öğretim yılı planlamalarının yapıldığı toplantıda aynı zamanda Gaziantep'in tarihsel ve kültürel mirasınında tanıtıldığı keyifli bir gezi gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.