Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir öğrencileri online derslerinde sürpriz konukları ağırladılar

Uzaktan eğitim sürecini başarıyla sürdüren Bahçeşehir Koleji tüm sınıf düzeylerinde, genel müdürlük eğitim departmanı tarafından hazırlanan ders programına göre eğitimlerine okul öğretmenleri ile devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2020 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:04
Kaynak: İHA
Bahçeşehir öğrencileri online derslerinde sürpriz konukları ağırladılar

Yapay zeka temelli Metodbox platformu; konu anlatımlı videolar, tekrar testleri, testlere ilişkin soru çözüm videoları, dijital kütüphane, çalışma fasikülleri ve hedef belirleyen sistemi sayesinde öğrenciyi adım adım izleyerek çalıştığı konuları, çözdüğü testleri takip ederek öğrencinin eksiklerini tespit edip, bu eksikleri tamamlaması için fırsat verir. Bu sayede öğrenci ulaşmak istediği hedefe daha kolay ulaşır.

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ ve Genel Müdür YardımcısıHale Güneş’in online dersleri sırasında sürpriz şekilde derse katılmaları öğrencilere büyük mutluluk yaşattı. Merak ettikleri soruları yöneticilere sorma şansı bulan öğrenciler keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Matematik Stem projeleri kapsamında yaptıkları çalışmaları paylaşan öğrenciler aynı zamanda okullarına ve arkadaşlarına duydukları özlemi ifade ettiler.

Dağ; “Tüm toplum için ,sağlıklı kalabilmek adına biraz daha sabır göstermeliyiz . Sizler bilgi temelli, bilim temelli yetişen çocuklarsınız ve her şeyin bilimle çözülebileceğini biliyorsunuz. Aldığınız eğitimlerle ,yaptığınız projelerle her biriniz topluma değer katan, 21 yy. becerilerine sahip bilinçli bireyler olarak yetişiyorsunuz. Sizler geleceğe ışık tutacaksınız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.