Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakbak'tan 10 Kasım mesajı

Gaziantep AK Parti Milletvekili Dr. Derya Bakbak, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:12
Kaynak: İHA
Bakbak'tan 10 Kasım mesajı

Atatürk’ün milletine verdiği öneme işaret eden Dr. Derya Bakbak, şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin mimarı, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Hakk’a yürüyüşünün 80’inci yılında bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum.

Son derece kısıtlı imkânlar ve hatta imkânsızlıklar içerisinde harikalar yaratabilen bir milletin rehberi olan Gazi Mustafa Kemal, sınırları başkaları tarafından çizilmek istenilen yeni dünyada, birleştirici kişiliğiyle başlattığı onurlu yaşam mücadelesiyle, geçtiğimiz yüzyıla damgasını vurdu.

Bir milletin millî bilinçle, omuz omuza verdiğinde neler başarabileceğini, o dönemde bütün dünyaya gösteren Atatürk’ün ülküsü günümüz mazlum milletlerine hala ışık tutmaktadır.

Milletine duyduğu sonsuz güven ve onlardan aldığı icazet ile temellerini attığı Türkiye Cumhuriyeti, gerektiğinde hürriyeti ve iradesi için canlarını ortaya koyan bu milletin omuzlarında sonsuza kadar yaşayacaktır.

Büyük hedeflerle, ilelebet sürecek kararlı ve istikrarlı ilerleyişimiz ile Türkiye muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine ulaşacaktır.

Atatürk’ü Anma Günü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.