Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Başarısızlığa bahane"

Saadet Partisi Genel merkez Parti Sözcüsü Birol Aydın, Gaziantep İl binasında yaptığı toplantıda iktidarın başarısızlığına bahane aradığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2021 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:04
Kaynak: İHA
"Başarısızlığa bahane"

Gaziantep İl Başkanı Mehmet İslam, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Karalar ve Partililerin katılımı ile yapılan toplantıda Basın açıklaması yapan parti sözcüsü Birol Aydın,“İktidar ve ortakları, seçim hesapları uğruna ülkemizi bilerek ve isteyerek derin bir bunalıma sürüklemekte, milletimizin gerçek gündem başlıkları konuşulmasın diye, ardı ardına suni gündem başlıkları üretmektedir.”

TÜRKİYE ARDI ARDINA KRİZLER YAŞIYOR

Ekonomik kriz zaten artık bilinen bir gerçek; fakat aynı zamanda bir eğitim krizi de yaşıyoruz, adalet krizi yaşıyoruz, siyasi üslup krizi yaşıyoruz. Adeta kriz üstüne kriz yaşıyoruz. İnsanımız, uzunca bir süredir kasıtlı bir şekilde yersiz, gereksiz ve hiç kimseye faydası olmayan konularla meşgul edilmekte ve yaşadığımız derin problemler bu şekilde örtülmeye çalışılmaktadır. Bırakın son birkaç yılı, şu son birkaç günde yaşadıklarımız dahi büyük bir anormalliğe işaret etmektedir. İnsanımız, normalliği özledi; ülkemizin hızlı bir şekilde "normalleşmeye" ihtiyacı var. İnsanlarının yarın sabah neye uyanacağını bilemediği, birkaç saat sonrasını bile öngöremez hale geldiği bir ülke durumuna geldik. Herkes endişeli, herkes kaygılı, herkes mutsuz; herkes adeta diken üstünde yaşıyor.

İKTİDAR BAŞARISIZLIĞINA BAHANE ARIYOR

İktidar ve ortakları, seçim hesapları uğruna ülkemizi bilerek ve isteyerek derin bir bunalıma sürüklemekte, milletimizin gerçek gündem başlıkları konuşulmasın diye, ardı ardına suni gündem başlıkları üretmektedir. Uzanca bir süredir ülkeyi yönetmek yerine, toplumu ve algıları yönetmeye mesai harcıyorlar. Yine aynı şekilde, "ülkemizi nasıl ayağa kaldırırızın" cevaplarını aramak yerine; %50+1'i nasıl buluruz, muhalefet cephesini nasıl dağıtırızın matematiği üzerine çalışıyorlar. Ülkemizin her geçen gün artan bütçe açığını kapatmaya kafa yoracaklarına, her geçen gün demokrasi açığını daha da artıran adımları atmakla meşguller. Gaziantep'in sorunlarını nasıl çözeriz, Karagöz caddesinde, şehrin sokaklarında işsiz gezen gençlerimize nasıl iş imkanı sağlarız diye düşünmek yerine; Antep'ten nasıl bir tane fazla milletvekili çıkarır, bir-iki tane fazla belediye nasıl kazanırız sorusuna odaklanmış vaziyetteler. Ekonomide, adalette, eğitimde, tarımda, dış politikada, hangi alanı ele alırsak alalım, iktidar sınıfta kalıyor ve girdikleri her bütünleme sınavında notları daha da düşüyor. Notu kırık her öğrenci gibi, iktidar da başarısızlığına bahane aramakta, bulamazsa da üretmeye çalışmaktadır.

"GEÇİM İTTİFAKI"

Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu'nun Cumartesi günü açıkladığı "Geçim İttifakı" kampanyamız kamuoyunda geniş bir yankı buldu ve takdirle karşılandı. Saadet Partisi olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi, milletin derdi bizim derdimizdir. Suni gündem konularına takılıp kalmadan, milletin yaşadığı sıkıntılara ve bunlara çözüm üretmeye odaklanmayı kendimize şiar edindik. Milletin frekansıyla, Saadet Partisi'nin frekansı aynıdır. Bu nedenle; tam kadro sahadayız. Birileri "seçim, seçim" diye ortalığı tozu dumana katmaya çalışsa da; biz bunca gürültünün arasında insanımızın "geçinemiyoruz" feryatlarına tercüman olacak, her fırsatta gündeme getireceğiz. Birileri "kutuplaşma" diyecek; biz "kucaklaşma" diyeceğiz! Birileri ısrarla "hesaplaşma" dedikçe; biz "helalleşme" diyeceğiz! Onlar seçim diyecek; biz geçim diyeceğiz! Onlar oy hesapları yapacak; biz çarşı-pazarda can yakan hesabı gündeme taşıyacağız.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.