Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Basın mensupları büyük görev üstleniyor”

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, "Basın mensupları, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de devlet ile halk arasındaki iletişimin en etkili bağlantı noktalarının başında yer alarak, büyük bir sorumluluk ve görev üstlenmektedir" ded

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:39
Kaynak: İHA
“Basın mensupları büyük görev üstleniyor”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Prof. Dr. Dağlı, en zor şartlarda dahi sorumluluk bilinciyle 7 / 24 görev başında olan gazetecileri kutladı.

Prof. Dr. Dağlı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir' sözlerinde de ifade ettiği gibi, basının bir milletin doğru yönlendirilmesinde, bilgilendirilmesinde ve hedefine ulaşmasında büyük bir güç olduğuna vurgu yaptı.

SANKO Üniversitesi olarak, basının mensuplarının desteğini daima yanlarında hissettiklerini belirten Prof. Dr. Dağlı, "Bizlere desteklerini asla esirgemeyen değerli basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, basın şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.