Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN KILIÇ, İTÜ MEZUNLARI İLE BULUŞTU

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2017 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:28
Kaynak: İHA
BAŞKAN KILIÇ, İTÜ MEZUNLARI İLE BULUŞTU

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep İTÜ Mezunlar Derneğinin düzenlemiş olduğu çalışma toplantısına katıldı. Başkan Kılıç, göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

 

Oğuzeli Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili önemli paylaşımlarda bulunan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Seçim öncesi verdiğimiz sözlerin yüzde 90'ına yakınını gerçekleştirdik Allah nasip ederse geri kalan vaatlerimizi de yerine getireceğiz" dedi.

Başkan Kılıç, "Hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz tek amacımız var Oğuzeli'ni daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek. Göreve geldiğimizde işimizin çok zor olacağını biliyorduk. Ama Allah'ın izniyle yüzümüzün akı ile bu güne kadar geldik. Altyapıdan eğitime, kültürel faaliyetlerden sosyal hizmetlere olmak üzere bir çok alanda rekor hizmet verdiğimizi düşünüyorum. Hem çok fazla iş ürettik hem de bütçemizi kontrollü kullandık. Hemşerilerimiz ile istişare yaparak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Oğuzeli'nin ekonomisini ve gelişimini büyütecek projeler üretmeye çalışıyoruz. Mobilya Kent Projesi de bunlardan bir tanesi tam anlamıyla hazır olduğunda 6000 kişiye istihdam sağlayacak bir merkez haline gelecek" dedi.

Gaziantep İTÜ Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyazıcı'ya ve yönetim kurulu üyelerine göstermiş oldukları nezaketten ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.