Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN KILIÇ'TAN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. Yıl Dönümü dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:44
Kaynak: İHA
BAŞKAN KILIÇ'TAN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

Emniyet mensuplarının yaptıkları mesleğin çok zor olduğunu ama zorluğu kadarda bir o kadar onurlu bir görev icra ettiklerini belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Milletimizin güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ve fedakârca mücadele veren tüm emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyorum" dedi.

Başkan Kılıç, yayımladığı mesajında, "Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatı mensuplarının 173. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Halkın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için cefakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Kuruluşunun 173. Yıldönümünde, bu heyecanı onlarla paylaşmanın gururunu milletçe yaşıyoruz.

Polis teşkilatımızın her mensubu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözünden hareketle görev esnasında hassasiyeti elden bırakmamıştır. 'Polislerimiz bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar bilgili, bir anne kadar şefkatli olmalıdır.' Bu sözü iyi analiz ettiğimizde polislerimizin günlük hayatımızın her yerinde bize ne kadar yakın olduğunu görebiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. Yılında tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını kutlarken görevi başında şehit olan polislerimizi de rahmetle anıyorum' dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.